Egy jó könyv minden hétre

mood reader

mood reader

James Patterson - The Big Bad Wolf

2013. május 06. - mood reader

letöltés_15.jpgAlex Cross-nak ezúttal az amerikai orosz maffia vezérrel kell felvennie a harcot. Az alapsztori elég beteg: gyönyörű nők tűnnek el Amerika minden államából, akiket gazdag állatok tartanak fogva és szexrabszolgaként használnak ki. A néhány fős csoport az interneten beszéli meg állatságait és az orosz maffia amerikai vezére szállítja a nőket vagy fiúkat az aberráltak számára jó pénzért. Közben bepillantást nyerhetünk az orosz gengszterek hidegvérű brutalitásába is. 

Emellett ez a kötet most vaskosan szól Alex privát életéről is. Ebben a kötetben kezd az FBI-nak dolgozni, miután az előző részben felhagyott a gyilkossági nyomozással. Abban bízik, hogy most majd több ideje jut a családjára is. Én azért ebben nem lennék biztos... nem dolgozik minden nap az utcán éjszakáig, de ha meló van, akkor az több napig, hétig is eltarthat és rengeteg utazással jár... Jamilla-val lassan alakul a kapcsolata, nem csoda hiszen távkapcsolatról beszélünk, leginkább csak telefonon szexelnek. 

A legváratlanabb viszont Christine felbukkanása, aki a kis Alex babát akarja magához venni, és ezért elhelyezési pert indít Alex Cross ellen. Az ügy igazából nagyon bonyolult, mert persze igaz az, hogy egy rendőr, FBI ügynök élete csupa veszély, hogy sokat dolgozik és emiatt a nagymama vigyázz gyakrabban a babára. Na jó, de egy orvos is sokat dolgozik. Na persze megértjük a nőt is, akit elraboltak és egy évig volt fogva tartva, amitől eléggé kivolt ugye, ráadásul közben terhes volt és megszülte a kis Alex-et. Miután kiszabadították úgy érezte nem bír megbirkózni mindezzel és távolságra, orvosra, egyedüllétre van. Úgy döntött nem tudja a gyermekét nevelni és otthagyta Alex Cross-ra. Most pedig egy év után úgy dönt mégiscsak kell a gyereke, és sárral dobálja azt az embert, akire annó ő hagyta a gyermekét...akkor nem volt baj a munkája, a nagymama segítsége sőt. A legszebb, hogy az anya joga még ilyen helyzetben is erős annyira, hogy megnyerje a pert és elvigye a kisfiút az apjától és testvéreitől. Necces a sztori és még akár meg is érteném a nőt, ha nem támadt volna aljas módon arra az emberre, aki ilyen munka mellett, két gyerek mellé bevállalt egy csecsemőt!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://mood-reader.blog.hu/api/trackback/id/tr585222867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása