Egy jó könyv minden hétre

mood reader

mood reader

Kristina Ohlosson - Az 573-as járat

2015. május 04. - mood reader

letoltes_1_3.jpgOlvasóklubos skandináv krimi:) Hirtelen választva. Gondolom rá akartunk pörögni még jobban a napokban történt borzalmas repülőgép katasztrófára... Na, ezzel sikerült:( Stockholm 4 forgalmas pontjára jelentenek be terrorista bomba robbantást. Egy befogadott menekült letelepedési engedélyét visszavontja az állam, mert az illető több esetben tűnt veszélyesnek Svédországra nézve. És a következő napon eltérítik a New Yorkba tartó 573-as járatot. A követelések egyértelműek, de érthetetlenek és kivitelezhetetlenek. Ami azt is jelenti, hogy a járat utasai a biztoshalálba repülnek? És külön borzalmas, amikor kiderül, hogy a repülőgép pilótája is részese a géprablásnak! A legbiztosabb megoldás az lenne, ha a rendelkezésre álló kevés idő alatt elkapnák a terroristákat. De az idő túl rövidnek bizonyul. Tud-e bárki segíteni az utasokon a gépen? Amerika pedig köztudottan nem tárgyal terroristákkal és akár drasztikus lépésekkel is megvédi légterét 2001. szeptember 11 óta! 

A krimi izgalmas, feszült, szövevényes. A németországi eset pedig még nagyon friss ahhoz, hogy az olvasó mélyen átélhesse a pilótafülkét betörni próbáló pilóta látványát.... Hátborzongató, sok kérdést felvető, nagyon jó könyv volt!

A bejegyzés trackback címe:

https://mood-reader.blog.hu/api/trackback/id/tr307386566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása