Egy jó könyv minden hétre

mood reader

mood reader

James Dashner - Halálkúra (Útvesztő befejezés)

2015. október 19. - mood reader

letoltes_4_1.jpgA harmadik és egyben befejező könyv nálam totális bukta sajnos:( Az a sok futkosás ide-oda, az érthetetlen érzelmi kapcsolatok, a folyton hiányérzetet keltő dialógusok, az értelmetlen menekülés és a szánalmas lezárás. Maradt a kimondhatatlanul sok megválaszolatlan kérdés...Ez úgy tűnik szerves része az ifjúsági regényeknek, és lehet ők észre sem veszik, de engem halálra bosszant!!! Dashner bicskanyitógatóan oldotta meg a problémát. A srácok visszakaphatták az emlékeiket az Útvesztő előtti életükről, de persze Tomas nem kér belőle... Így nekem ez a könyv már semmit nem adott és sajnos nagyon lehúzta az egész trilógiát, hiába tűnt izgalmasnak az első könyv után. Ezúttal már csak a Veszett elől futnak maréknyian, kicsit többet mutat a világ és a fertőzöttek életéről, kiderül, hogy minden erőfeszítés és minden próba teljesen hiába való volt, elvesztünk pár kedves szereplőt és vége. Nincs megoldás, nincs katarzis csak a csalódás:( 

 http://mood-reader.blog.hu/2014/10/06/az_utveszto_309
http://mood-reader.blog.hu/2015/03/02/james_dashner_tuzproba_356

 

Most jött ki a Tűzpróba a mozikba! Kinek hogy tetszett? Én imádom a Trónok Harca szereplőinek feltűnéseit a mozifilmekben!!! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mood-reader.blog.hu/api/trackback/id/tr427803262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása