Egy jó könyv minden hétre

mood reader

mood reader

12th of Never - Patterson csajai

2014. november 03. - mood reader

lg-12thOfNever.jpgVisszatértem Patterson másik nagysikerű sorozatához: Women's Murder Club, melynek okos és sikeres csajok a főszereplői. Ez már a 12-dik rész. Szellemesen minden rész címében szerepel a sorszáma:) A cselekmény mindig több szálon fut, mert ugye ott van Lindsay Boxer a nyomozó. Aki éppen most adott életet kislányának nem hétköznapi módon. Még jó, hogy nem vagyok amerikai nyomozónő!! A sztahanovista a NEGYEDIK héten visszament dolgozni. A férj maradt a babával, na ó most épp neki nincs munkája. Persze szó sem volt róla, hogy kedves hősünk szoptatná gyermekét:( Mindegyis, szegény baba még okoz ijedtséget szüleinek eleget. Azért az is nagyon furcsa, hogy 4 hetes csecsemőt úgy visznek el a kórházban kivizsgálásokra, hogy a szülők napokig nem is áthatják szegényt:( Yuki az ügyész, aki egy brutális gyilkost próbál rács mögé juttatni, de közben érdekesen alakul a tárgyalás. Claire a törvényszéki orvosszakértő, vagyis a helyszínelős, boncolós csaj, akit visszafokoznak, mert lába kél egy hullának az intézetből. És végül Cindy az újságíró, aki ezúttal nem a munkába, hanem a párkapcsolatába bonyolódik bele, majd akad ki belőle, úgy tűnik végleg:( Közben van egy csomó gyilkossági ügy. Ki ezen dolgozik, ki azon. Ezúttal közösen nem is nyomoznak, de az ügyek közt a munkájuk révén vannak átfedések.

Én ezt a sorozatot kicsit jobban kedveltem, mint Alec Cross-t. A csajok tökösek, mégis érzékenyebbek, az életük viharos, ha nem is annyira irgalmatlan mint szegény Alex-é. Ezt is angolul olvasom, mert Patterson szerintem nagyon könnyű az anyanyelvén:) Mintha egy film forgatókönyvét olvasnád. Rövidke tartalmas fejezetekkel teli. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mood-reader.blog.hu/api/trackback/id/tr596788785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása