Egy jó könyv minden hétre

mood reader

mood reader

James Patterson - Unlucky 13

2015. február 09. - mood reader

letoltes_2__1.jpgLindsay ezerrel dolgozik, míg férje az annó nagymenő FBI-os kislányukkal van gyesen. Vacsorával várja nejét és nem pipa, ha este még beugrik a barátnőivel a törzshelyükre inni valamit.... Well... Mennyire reális ez a kép!!!!
Éppen egy agyafúrt sorozatgyilkos szedi áldozatait. A módszer nem éppen hétköznapi. Egy hamburgeres étteremlánc szaftos husikája rejt a gyomornedvvel érintkezve bombaként robbanó cukiságot... Nem túl szép látvány... Azért az egy különösen vicces jelenet, amikor egy csapat rendőr állig felfegyverkezve beront a gyorsétterembe és felszólítja a kedves egybegyűlteket, hogy tegyék le a hamburgereiket azonnal!!;)  
A másik ügy egy pisztolygolyóval végződött családi perpatvar, ahol nem teljesen biztos, hogy az ártatlan az ártatlan..
Mindeközben a talpraesett és kemény Yuki hozzámegy Lindsay főnökéhez, (fogalmam sincs mikor jöttek össze..) és egy csodás hajós nászúton csodálják a varázslatos északi fényt, amikor is kalózok foglalják el a hajót és kezdik tizedelni a túszaikat.
És feltűnik az előző részben elmenekült Mackie Morales is, akinek persze Lindsay a célpontja! Ez a rész kellőképpen izgalmas és romantikus:)

http://mood-reader.blog.hu/2014/11/03/12th_of_never_patterson_csajai

http://mood-reader.blog.hu/2012/07/16/women_s_murder_club_11th_hour

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mood-reader.blog.hu/api/trackback/id/tr287059547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása