Egy jó könyv minden hétre

mood reader

mood reader

Stephenie Meyer - A vegyész

2017. március 05. - mood reader

covers_409939.jpgTermészetesen láttam a Twilightot! És A burok filmet is:) Bár utóbbiból semmi nem maradt meg, egyetlen jelenet sem. Viszont még sosem olvastam Stephenie Meyer-t eddig...és nem kapkodok majd a következő könyve után sem. 

Ez a könyv amúgy teljesen eltér az eddigi vámpíros, romantikus, tini hősös megszokott formától. Abszolút klasszikus akció thriller lenne filmként. Nincs benne semmi átütő, de nem is ez a legnagyobb baja. Inkább csak olyan egyszerűcske a nyelvezete. Nincs benne egyetlen megjegyzendő mondat, egyetlen valamire  való jelenet. Adott a menekülő hölgy, akit az író tesz sajnálatra méltó, csúnyácska, aprócska, fiús formává, így teljesen érthetetlen, hogy szerethet bele a magas, jóképű, kedves, romantikus másik áldozat. Fejezeteken keresztül megy a menekülés, a csata a bérgyilkosokkal, a kisebb nagyobb sérülések kezelése, közben a romantika és szerelem...

Mégis ha egy könnyed, gyorsan pergő, egyszerű thrillert keresel, akkor megtaláltad, nem fogsz csalódni, de nem nagyon fogsz meglepődni sem és garantáltan semmire nem emlékszel belőle 3 könyv múlva:)

A bejegyzés trackback címe:

https://mood-reader.blog.hu/api/trackback/id/tr6212272799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása