Egy jó könyv minden hétre

mood reader

mood reader

Lee Child - Összeesküvés

2013. augusztus 19. - mood reader

letöltés (2)_2.jpg

Ha jól számolom ez már a 17. Reacher könyv, amit elolvastam:) Igen megint Reacher, szokás szerint a maximum 2 nap eszement könyv falás, bármilyen programom is lenne közben! Valaki azt mondta, mikor meglátta nálam a könyvet, hogy ez a rész már kicsit nehezen csúszott le, lelassult és unalmas volt. Nem osztom a véleményt! A jól ismert és szeretett Jack Reacher volt, éppen eléggé akció dús, kemény, könyörtelen, mozgalmas, informatív...amiért kedvelem ezt a sorozatot. 

Reacher ezúttal stoppolás közben keveredik bele egy szövevényes CIA-t, FBI-t és Nemzetbiztonságot is érintő esetbe. Szokás szerint elég jó ember és helyzetfelismerései segítik és természetesen az ártatlanok bántalmazása dühíti fel eléggé, hogy meg akarja oldani az ügyet, illetve meg akarja nevelni a rosszfiúkat. Vagy csak eltenni láb alól. 

Ezúttal inkább nem ömlengek, már mindenki tudja mekkora fan vagyok:) Szóval ezúttal is kihagyhatatlan!! És persze Tom Cruise ide vagy oda, ismét számtalan megjegyzés található a könyvben Reacher fizikai méreteire!!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://mood-reader.blog.hu/api/trackback/id/tr745445297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása