Egy jó könyv minden hétre

mood reader

mood reader

James Dashner - Tűzpróba

2015. március 02. - mood reader

letoltes_5.jpgAz Útvesztő folytatása! A film tulajdonképpen nem volt rossz, csak néhány dolgot összekuszáltak a könyv eseményeiből.

A sorozat sajnos azonban hozza az összes hasonló szintjét:( A második rész pocsék:( A jellemző gondolatom olvasás közbe, hogy azt sem tudtam mi történik. Pillanatnyi jelenetek, aminek se eleje, se veleje, fogalmad sincs mi értelme. És a könyv 70% futás. Sokkal kevésbé érthetőek a környezet és a jelenségek leírásai, mint az Útvesztőben voltak. Nem tudom elképzelni az alagutat vagy a villámlást, mert túl kevés az infó róluk. Csak tudom, hogy történik valami fura, és sokan meghalnak tőle. Pont. Ettől sem nem ijesztő, sem nem izgalmas. Sajnálom, mert az alap sztori megint tetszett, bár a végén, mikor kiderült, hogy ez ismét egy armageddon utáni mentsük meg a tiniket történet, tudtam, hogy le fog csúszni a sztori:( 

A dialógusok iszonyat bénák! És a falat kapartam attól, ahogy visszatartja az információt. Eleinte oké, elfogadod, hogy kicsit tovább tartson a könyv, de a végére sem kapod meg a válaszokat! Ettől a főhős egy bamba mamlasszá válik. Az egyes eseményekkor Thomasnak csomó kérdést kellett volna feltennie, ehelyett fáradt, álmos, éhes, dühös, kimerült, nyűgös, sértett és nem kérdez. Vagy leszerelik egy fél mondatta, esetleg a válasz közben action következik. Engem ez iszonyúan idegesített!!! Így végül egy teljes kötet ráment arra, hogy a fiúk külön vagy csoportosan menekülnek, mert a VESZETT azt mondta nekik, még tart a próba és aki túléli megkapja a Kitörés ellenszerét. A fiúk menekülnek a kietlen, forró tájon, ahová a fertőzött embereket toloncolták. De a sok agyament kreatúra mellett kiderül, hogy van még egy útvesztős kísérleti csapat: a lányok, akiknek az a feladatuk, hogy megöljék Thomast élükön Teresával. Szóval sok a futkosás, veszély, menekülés, de azon túl nem lettem sokkal lettem okosabb, minta z első rész végén. És jön még egy könyv!

A bejegyzés trackback címe:

https://mood-reader.blog.hu/api/trackback/id/tr207174841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása