Egy jó könyv minden hétre

mood reader

mood reader

Jeff Abbott - Sokk

2013. december 30. - mood reader

letöltés_26.jpgElső könyvnek tökéletes választás az írótól. Izgalmas, szövevényes összeesküvős történet. A főszereplők poszttraumás betegek, akik átéltek valamilyen szörnyűséges tragédiát, de azóta nem tudnak szabadulni a bűntudattól, a félelemtől, a következményektől és ez különböző pszichés zavarokat okozott náluk. A hajsza egy titkos gyógyszerkutatás és tabletta után folyik, belekeverve 3 poszttraumás beteget is miután közös kezelő orvosukat felrobbantották a gyógyszer kutatási anyagaiért. 

Így újra olvasva a sztorit nem az a fajta, amire gondolkodás nélkül ugranék:) Mégis ajánlom, mert pörgős, olvasmányos, izgalmas, titokzatos és érdekes a téma is. Könnyen vezeti az olvasót és a szereplőket a számtalan árulás, buktató, lövöldözés közepette. Van benne spiritusz, gyorsan és nagy élvezettel olvastam ki:)

Biztosan elolvasom a többi magyarul megjelent kötetét is!

A bejegyzés trackback címe:

https://mood-reader.blog.hu/api/trackback/id/tr205675241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása