Egy jó könyv minden hétre

mood reader

mood reader

Lee Child - Nincs visszaút

2014. április 28. - mood reader

letöltés (1)_13.jpgVégre, végre! Már alig vártam az új Jack Reacher történetet:) Csak sajnos olyan rövidke, vagy én olvasom piszok gyorsan:) 

A legutóbbi könyvben segítséget kért és kapott a 110-es egység jelenlegi parancsnokától, aki történetesen egy izgalmas hangú hölgy. Jack pedig megígérte neki, hogy felkeresi mielőbb. És Reacher mindig tartja a szavát. És persze mindig bajba kerül;)

Ezúttal a nő meglátogatása lesz izgalmas, mivel a parancsnokot súlyos váddal letartóztatták és a nő külön kérte, hogy Reacher ne látogathassa meg. Ráadásul, amint betette a lábát a támaszpontra visszaállították a katonai szolgálatba és két ügyben is perbe fogták.

Láthatóan valaki el akarja őt távolítani az útból, ahogy Turner parancsnokot is. Na, persze Reacher sem ül tétlenül. Kioszt néhány durva  pofont, megszökteti az amúgy éppen ízlésének való csini parancsnokot és ketten kiderítik az igazságot.

Nem akarok már nagyon lelkendezni, ő az egyik legkedvencebb karakterem és most sem okozott csalódást.

Muszáj egy részt ide kopiznom;)

Reacher nem mondott semmit. Nem próbálta szóra bírni Shragót. Nem volt rá szükség. Így vagy úgy mindenképp beszélni fog Espinnek - vagy miután kiszállt a kocsiból, amellyel bevitték, vagy miután magához tért a kómából. Rajta áll a választás. Szabad embernek született.

De okosnak sajnos nem. A kóma mellett döntött. (...)

A bejegyzés trackback címe:

https://mood-reader.blog.hu/api/trackback/id/tr335909333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása