Egy jó könyv minden hétre

mood reader

mood reader

Jeff Abbott - Pánik

2014. február 24. - mood reader

letöltés_31.jpgHihetetlen, hogy Abbott első 10 oldala mennyire felturbózzák az olvasót. 10 oldal és már le sem tudod tenni. Csak még egy rövid fejezet, na csak még egy, hú még a következőt el kell olvasnom. Főhősei átlag emberek, akiknek néhány oldal után teljesen felborul az életük, sok esetben kiderül, hogy teljes eddigi világuk hazugságokra épült:)

Ezúttal Evan Casher számára fordul meg a világ, mikor anyja kérésére hazasiet, ám már csak szülőanyja holttestét találja a konyha kövön és hamar kiderül, hogy senki és semmi sem az volt körülötte, aminek, akinek hitte. Sem a barátnője, sem a szülei. És körülbelül a 20 oldaltól indul a hajsza. Evan számára egyetlen menekvés az igazság megismerése, de mindig üldözői előtt kell, hogy járjon egy lépéssel.

Furcsa, de végig az az érzésem volt, hogy már olvastam ezt a könyvet, mert újra és újra voltak jelenetek, amik nagyon ismerősen szóltak. Aztán elkezdtek beugrani a hozzá kapcsolódó filmjelenetek.Különböző filmekből 1-1 jelenet. Érdekes és furcsa is volt egyszerre...megvallom nem éreztem jól magam emiatt a fura déja vu miatt, mégsem tudtam letenni, mert Abbott szerintem ügyesen olvastatja magát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mood-reader.blog.hu/api/trackback/id/tr725804635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása