Egy jó könyv minden hétre

mood reader

mood reader

Lissa Price - Testbérlők - Leszámolás

2014. augusztus 25. - mood reader

covers_276311.jpgAhogy azt anno megjósoltam: vissza kellett keresnem a történet első részének bejegyzését tavaly nyárról. Csak az alap sztorit tudom előcsalogatni a testbérlést, de azon kívül nagyon kevésre emlékszem a cselekményből, pláne a szereplőkből. Hiába próbálja az írónő az első oldalakon Callie segítségével feleleveníteni az eseményeket sajnos a második könyv végéig voltak szereplők, akikre nem bírtam visszaemlékezni. Emiatt a könyv egy része totál érthetetlen volt számomra. Ráadásul túl sok a csavar is, ami plusz összezavart mindent... Amennyire okés volt az első rész, ahogy akkor is írtam főleg az alap ötlet miatt, annyira lett túl zsúfolt és követhetetlen nekem a második. 

Az első könyv végén bezáratják az Elsőrendű Állomást, de sajnos megölik Helenát, Callie bérlőjét, aki a szolgáltatást próbálta tönkretenni és eltűnt unokáját is kereste. Viszont kiderül, hogy a harcnak nincs vége, mivel a technológia fejlesztőjét, és az Állomás vezetőjét nem sikerült elkapni. Neki ellenben sikerül Callie agyába férkőzni és így a lány különleges, megbuherált chipje miatt a legkeresettebb fekete piaci árucikké válik. Főhősünknek segítségére van barátja Michael, és egy régi-új figura Hyden, akinek zűrösek a felmenői, és akiről nagyon különös dolgokat tudunk meg a történet előrehaladtával. 

A legszebb, hogy esélyes még egy befejező rész is:(

Szóval, ha olvastad az elsőt és azért, többé kevésbé emlékszel is rá, akkor folytasd. Ha nem, akkor ne aggódj, nem maradtál le semmi rendkívüliről!

http://mood-reader.blog.hu/2013/07/08/lisa_price_testberlok

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mood-reader.blog.hu/api/trackback/id/tr536547741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása