Egy jó könyv minden hétre

mood reader

mood reader

I, Alex Cross - Patterson sorozat

2015. június 01. - mood reader

letoltes_3_1.jpgSzegény Cross barátunkra ismét rájár a rúd:( Patterson nagyon kegyetlenül bánik vele! Összegezzük hát Cross elmúlt néhány éves veszteségét: megölték a feleségét; az újabb szerelme gyilkos volt; a következőt elrabolták és fogva tartották jóóó sokáig, ami miatt aztán persze elhagyta; a barátja és kollégája elmebeteg sorozatgyilkos. Ebben a kötetben pedig meghal az unokahúga mégpedig nagyon durva módon. A testét pedig egy faaprítóval "alakítják" könnyen szállíthatóvá. Egy véletlen folytán kerülnek a maradványok a rendőrséghez és kezdheti Cross felgöngyölíteni egy szadista gyilkosságait. Az illetőről azonban kiderül, hogy White House közeli, így leleplezése sem lesz gyerekjáték. És persze Nana mama sem túl fiatal már, sűrűsödnek a kórházi jelenetek is.

A sorozatot még mindig angolul olvasom és ajánlom mindenkinek ezen a nyelven. Könnyű, nem túl nagy szókincsű, rövid fejezetekre osztott olvasmány.

A bejegyzés trackback címe:

https://mood-reader.blog.hu/api/trackback/id/tr817432332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása