Egy jó könyv minden hétre

mood reader

mood reader

Steve Berry - A Jefferson-kód

2014. február 10. - mood reader

letöltés_30.jpgCotton Malone ezúttal az Egyesült Államok elnökét menti meg, miközben csapdába csalják. Még szerencse, hogy puszi pajtása Danny Daniels elnök úr:) Kellemetlen, mert úgy tűnik a merényletet a First Lady információi alapján tervelhették ki. Hogy benne van-e az elnök felesége azt most nem árulom el, de ebben a kötetben bepillantást nyerünk az USA elnökének és feleségének magán életébe és problémáiba is. Miközben Malone és kedvese Cassiopeia mindent megtesz azért, hogy megtalálják a Magellán Ügyosztáj vezetőjét, barátjukat Stephanie Nelle-t és megállítsák a "kalózokat", akik számára egyetlen cél, hogy megfejtsék Jefferson kódját, mely elvezeti őket létük legfontosabb dokumentumaihoz. 

Állítólag Jefferson Davis elnök valóban használt titkos írást, melyet csupán néhány éve tudtak megfejteni matematikusok, de nem találtam meg, mi is állhatott a titkos iratban. 

Ez a kötet kevéssé volt különleges számomra, mert a Jefferson kód nem tűnt túl nagy számnak és eddig ennek a történetnek volt a legkevesebb az igazság tartalma, de telistele volt akcióval így szokás szerint gyorsan kiolvastam.

A bejegyzés trackback címe:

https://mood-reader.blog.hu/api/trackback/id/tr415804632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása