Egy jó könyv minden hétre

mood reader

mood reader

James Patterson - Mary, Mary

2013. november 11. - mood reader

letöltés_24.jpgFolytatódik Alex Cross története:) És végre megint egy igazán izgalmas kötet! Nem az előző részek gonosztevői tűnnek fel a színen... Friss, izgalmas krimi, ahol a végén még a csavar is jól sikerült:) 

Alex Cross már az FBI "katonája", ami sajnos csak még nehezebbé teszi apai kötelességeinek ellátását. Legkisebb gyermeke gyámságáért folyamatosan küzd régi szerelmével Christine-el. De természetesen lánya, fia és nagymamája mindenben mellette állnak. És végül is nem rossz apa ő! Valakinek rendőrnek is lennie kell...

A mostani sorozat gyilkos híres sztár anyukákkal végez brutálisan. Névjegye a felragasztott színes gyermek matricák és e-mail-ek, melyben leírja a gyilkosságokat.Tényleg nagyon izgalmas volt ez a kötet! 

A bejegyzés trackback címe:

https://mood-reader.blog.hu/api/trackback/id/tr25614194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása