Egy jó könyv minden hétre

mood reader

mood reader

Jeff Abbott - Bukás

2014. szeptember 08. - mood reader

letöltés_42.jpgJeff Abbott ezúttal magához képest is túl bonyolította a történetét:) Itt senki sem a szokásos hétköznapi figura, aki véletlenül keveredik óriási bajba! Főhősünk, Sam Capra kapásból volt CIA-s, aki most egy titkos társaság tagja. Amikor egy fiatal nő esik be a bárjába és kér tőle életmentő segítséget, Sam nem átallja kinyírni a lány támadóját. Ám így ő maga is üldözötté válik méghozzá mindjárt egy másik titkos társaság prédája lesz. Közben teljesen összekuszálódik ki kivel is van és éppen mi a célja. Capra társaságáról nem sok derül ki. Csupán annyit tudunk, hogy lejáratott és tönkre tett ártatlanokat gyűjtenek maguk köré. Így került Sam is a társasághoz miután a CIA-tól valaki megpróbálta mélyre ásni őt. Jelenleg a társaság egyik hátteret nyújtó bár hálózatát vezeti. 

A menekülő nő anyja a "rossz" társaság tagja és épp megbízás teljesítése miatt tűnik el a lánya "radarjáról". Ez a társaság gyakorlatilag egy szuperül működő szívesség bank. Mindenki úgy gazdagodik meg, hogy a csoport többi tagja ismeretlenül szívességeket tesz neki. Legyen az személyes vagy üzleti. Minden tag egyetlen személyt ismer csupán. Tőle kér és neki teljesít. Senki sem akar kiszállni, hisz az életük csodás, sikeres, gazdag. Néhány évente egy kis piszkos munka belefér:) Most azonban Sam Capra megrázza az aranyalmafát és összedőlni látszik a bankocska, mégpedig egy óriási lehetőség küszöbén. Naná, hogy bepöccen a főguru! Próbálják Sam-et elkapni vagy beszervezni, de nem ismerik olyan jól a srácot. Bár Capra-t is érik meglepetések. 

SZokás szerint lendületes, izgalmas, gyors, fordulatos. Csak picit túl bonyolított. Viszont nem lepődnék meg, ha egy újabb könyvben ismét feltűnne Sam Capra. Az is lehet átugrottam már egy történetét?? 

http://mood-reader.blog.hu/2014/02/24/jeff_abbott_panik

http://mood-reader.blog.hu/2013/12/30/jeff_abbott_sokk_846

A bejegyzés trackback címe:

https://mood-reader.blog.hu/api/trackback/id/tr486600689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása