Egy jó könyv minden hétre

mood reader

mood reader

Lee Child - Esti iskola #21Jack Reacher

2017. április 30. - mood reader

1303339.jpgNem nagyon tudok már újat mondani. Csak ismételgetem magamat. Nálam Jack Reacher a No1 karakter a maga egyszerű, egyenes és néhol fanyar stílusával. Bár be kell valljam hogy a 21. könyvnél úgy érzem, hogy a figura kezd kiégni. Az író már nem olyan aprólékos, elfelejti azokat a bevett különc dolgait, amik az első 10 kötetben annyira meghatározták Reacher alakját.

És persze Tom Cruise határozottan nem tett jót Reacher imázsának. Habár óriás fankent sosem fogom Cruiset Reacherként elfogadni, de azt hiszem már nem is kell. Inkább köröm rágva várom az újabb kötetet, akkor is ha már fogy a kraft belőle, mert meg mindig bírom a búráját

Ezúttal visszaugrunk az időben, mikor Reacher még katonai rendőrként szolgál. Németországba vezeti őt és társait a felgöngyölítendő ügy, és találkozunk korábbi könyvekből ismert társaival is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mood-reader.blog.hu/api/trackback/id/tr4712432349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása