Egy jó könyv minden hétre

mood reader

mood reader

James Patterson - Cross

2014. március 03. - mood reader

letöltés_32.jpgHiányzott már nekem ez a kis szerencsétlen Cross. Néha kételkedem abban, hogy Patterson Úr szereti fekete pszicho zsaruját... Annit szivatja szegényt. Az egy dolog, hogy a munkája üldözi különböző agyament szörnyetegek személyében, na de miért kell minden "majdnem kapcsolatát" is kinyírni olyan hamar:(

Viszont végre megtudjuk, hogyan halt meg a felesége Maria és persze új nyomra akadva Cross végre a gyilkos nyomába eredhet. Ja és a család, jobban mondva Nana Mama nyüstölése eredményeként kilép az FBI-tól és pszichológusként szuperál, no persze azért John segítségére siet az aktuális sorozatgyilkosságok esetén:) Azért a végére jut egy apró csavar és ezúttal felütéssel végződik a kötet, ami miatt sokkal hamarabb fogok neki a következőnek, mint terveztem:)

Tudom nem egy nagy szám, de én kedvelem. Főleg mert angolul olvasom és elég könnyű a nyelvezete, rövidek a mondatai, sűrűek a fejezetek:))

A bejegyzés trackback címe:

https://mood-reader.blog.hu/api/trackback/id/tr955819994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása