Egy jó könyv minden hétre

mood reader

mood reader

Frei Tamás - Agrárbárók

2016. január 04. - mood reader

2080-2718-thickbox.jpgEz az a sorozat, melyet a férjem már jobban vár, mint én:) Mert bár nem olvas regényeket ezzel kivételt tesz. Mivel sokkal naprakészebb a politikában nem csak a hazaiban, de a világot összekuszáló és átívelőben is, így a történet jelentős részét tudja, mint valós tényt olvasni. A többi sallangra meg nem figyel, lásd szerelmi jelenetek:))) 

Tény, hogy André Calvi alakja könnyen magával ragadja az olvasót, mert egyszerre tud emberi figura lenni és hiteles "szuper-kiképzett-vakmerő-pasi". Én momentán szívesen megnézném moziban is bármelyik történetet!

Mégis ezúttal többet unatkoztam olvasáskor, mint nem:( Nem tudom pontosan meghatározni mekkora százalékban azért, mert az agrár gazdasági helyzetről (akár hazai, akár világ) vajmi keveset tudok és ezért a történet nagyobb részét éreztem fikciónak, mint a korábbi kötetekben, vagy mert túl sok volt a "világméretű összeesküvés-elmélet", amiben nem akarok hinni vagy átlag alatt volt a még hiteles akció jelenet. A lényegen nem változtat, hiszen a többség hasonlóan kérdőjelekkel állhat a sztori elé... Nem akarom kategorikusan kijelenteni, hogy nem volt jó, de akár azért mert kevés az átlagember információja a témában, akár azért mert több volt ezúttal a fikció a sorozat itt más irányt vett és nem tudom, hogy ez kedvező vagy kevésbé kedvező hatással lesz az olvasókra...

Mindamellett nagyon nagyon szeretném, hogy a könyv ezúttal sok sok fikcióval operáljon és csak kevés valóságtartalommal bírjon, ellenkező esetben talán én is elkezdem felhalmozni a készleteimet, erődöt építek és fegyvert vásárolok és ebben a szellemben nevelem fel a gyerekeimet is csak a ........ epizódjait nézve!! 

A bejegyzés trackback címe:

https://mood-reader.blog.hu/api/trackback/id/tr48209052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása